Ibis Styles Haarlem City

A.W.F. IDENBURGLAAN 2, Haarlem, The Netherlands 023 205 8100

Ibis Styles Haarlem City
Flexible terms and conditions
Free cancellation
Pay per seat


Het Ibis Styles Haarlem City hotel is geopend in december 2017. Het thema sport kan u niet ontgaan en is doorgetrokken tot in alle details van het hotel. 
Het hotel heeft 109 kamers in diverse types. Op de hotelkamers vindt u 8 sportthema's, namelijk; schaatsen, voetbal, ijshockey, wielrennen, hardlopen, badminton, tennis en basketbal.

Sport is belangrijk voor Haarlem. Bekende sporters zoals Floris Jan Bovelander, Dennis van der Geest, Yvonne van Gennip en Jaap Eden komen uit Haarlem. Hun grote foto’s zijn te bewonderen op het Kennemer Sportcenter gelegen op 100m afstand van het hotel. Geen wonder dat ze de weg waar het hotel aan gebouwd is de sportboulevard noemen!
Pal naast het hotel ligt de ijsbaan (geopend van oktober tot en met maart) en enkele kilometers verder het honkbalstadion.

Het hotel beschikt over 32 parkeerplaatsen waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Indien deze vol zijn, kunt u parkeren op de openbare parkeerplaats achter de ijsbaan en sporthal of aan de overkant van de straat bij Squash Haarlem.

Address information

A.W.F. IDENBURGLAAN 2
2024AX
Haarlem
The Netherlands

Phone: 023 205 8100
E-mail: info@ibisstyleshaarlemcity.nlWhat are you looking for?
Open for workspaces

Coworking in Haarlem