La Manière flexwerkplek Wijhezicht Meeting and co-working in Wijhe

Welcome at La Manière flexwerkplek Wijhezicht

Oranjelaan 5, Wijhe (Route) 9.9815 56 1 10 10.0 (56 Reviews)

More information about La Manière flexwerkplek Wijhezicht

La Manière flexwerkplek Wijhezicht is de plek voor professionals om te vergaderen, (net)werken & ontmoeten. Midden in Wijhe, op de markt en aan het park, vindt u ons prachtige gebouw ‘Villa Wijhezicht’ met grandeur en charme, met statige architectuur en authentieke elementen, dat de mogelijkheid biedt te (net)werken, vergaderen, flexwerken, trainingen en workshops en/of om evenementen te organiseren.

Uw werkplek is uw visitekaart
Wij bieden professionals uit of onderweg richting het Oosten de mogelijkheid om te (net)werken in een professionele omgeving. Gevestigd nabij het NS station Wijhe, bushalte en met gratis parkeerplekken voor de deur. De work- en meetingspaces zijn professioneel ingericht,  gratis wifi, koffie en thee en vriendelijke gastheren/-vrouwen. Het is mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw workspace of meetingspace boeken, deze kan tot 24 uur van tevoren GRATIS geannuleerd worden

Gratis werkplek? Nee > Sociaal Kapitaal
Een sociaal kapitaal workspace is gratis. Omdat u niet in euro’s betaalt voor de werkplek, verwachten wij dat je betaalt in sociaal kapitaal. Dit betekent; openstaan voor onverwachte relevante ontmoetingen en het delen van kennis en talenten! Laat de mensen weten wie je bent, wat je ervaringen / vaardigheden zijn en wat je doet.

Evenementen
Een evenement organiseren? Hiervoor bieden wij ruimte en mogelijkheden. Ook organiseren wij zelf evenementen; Open Coffee, Trendrede en de Troonrede zijn enkele voorbeelden. Informeer naar de mogelijkheden!


Hartelijke werkgroeten van het team!

Bezoekadres: Villa Wijhezicht | Oranjelaan 5 | 8131 DA  Wijhe
Email:  erik@topjob.nu | web:  www.seats2meet.com | T: 0570-522804 

Need any help?

Hey! Today there are 3 people working in our location. You can meet people with knowledge about: bouwkundig, microsoft word/powerpoint/excel and autodesk revit.

Opened today:

Workspace
08:30 - 16:30
See all opening hours

Trending knowledge of today

bouwkundig
1
Erik Derks
microsoft word/powerpoint/excel
1
Erik Derks
autodesk revit
1
Erik Derks
autodesk autocad
1
Erik Derks